DVA SASTOJKA PROTIV OPADANJE KOSE

Samo dva sastojka vašem šamponu su dovoljna kako biste zaustavili opadanje kose. Kosa opada svima, ali ne jednako. Dok nekima opadne tek nekoliko vlasi drugi imaju problema jer gube puno kose, a toliko ne stigne rasti. Svi znamo kako kosa raste kada stare vlasi opadnu, ali kada kosa previše pada tada ne stigne nova rasti i stanjuje se. Znate li što uzrokuje opadanje kose? Stručnjaci kažu kako postoji više faktora tome, kao stres, trudnoća, menopauza, gubitak težine, itd. Ali isto tako postoje i sastojci i načini koji će ubrzati rast kose kako bi ona postala snažnija i gušća. Stres  i hormonska neravnoteža moze izazvati opadanje kose .

Upravo taj problem može jako utjecati na mnoge žene. Zbog toga imaju problema sa svojim samopouzdanjem, nesigurne su te se povlače u sebe. Možete potrošiti puno novaca na razne skupe proizvode, ali ne mora značiti kako će vam pomoći. Upravo zato ćemo vam dati recept koji će vam pomoći puno više nego mnogi drugi proizvodi.

NE PROPUSTITE-SVE STO TREBA DA ZNATE O LOKNAMA!

Kako napraviti šampon protiv gubitka kose:

Prvo vam je potreban prirodni šampon bez pH-a. Možete upotrijebiti dječji šampon. Potrebno vam je i esencijalno ulje ružmarina. Savršeno je za povećanje protoka krvi u vlasištu što daje čvrstoću kosi. Također, trebati će vam i eterično ulje limuna. Odličan je antiseptik te je vrlo osvježavajuće. Treći sastojak su 2 kapsule vitamina E koje možete kupiti u dućanima ili ljekarni. Vitamin E je vrlo koristan kod gubitka kose. Zaustavit će proces opadanja kose. Vrlo je jednostavno i lako napraviti šampon.

Dodajte 10 kapi ulja ružmarina i 10 kapi ulja limuna u šampon. Nakon toga dodajte 2 kaspule vitamina E. Dobro protresite prije nego upotrijebite šampon.

Bitno je koristiti ovaj šampon svaki drugi dan, nemojte ga koristiti dan za danom već napravite pauzu. Nanesite ga na kosu i nježno masirajte glavu. Pustite da stoji 10 minuta i zatim isperite sa toplom vodom. U nekoliko tjedana ćete primijetiti promjenu, vaša kosa će početi rasti.

opadanje kose

POGLEDAJTE NAJJEDNOSTVNIJE FRIZURE KORAK PO KORAK!

5/5 - (2 votes)