Frizeri izmislili nove boje kose-POGLEDAJTE

U poslednje vreme se puno prica kako su frizeri izmislili nove boje kose koje su postale trend. Ne možemo da pričamo o trendovima u bojenju kose a da ne spomenemo slavnog frizera Gaj Tanga, koji na svom Instagram nalogu svake sezone pokrene bar jedan trend. Bez šale – kad on za nešto kaže da je kul, to postaje trend u roku od nekoliko dana. I baš zato je vest o tome da je upravo on osmilio nekoliko novih boja za kosu uzdrmala svet bjuti blogerki poput omanjeg zemljotresa.

On je rešio da svu tu svoju Instagram slavu pretvori u novac i lansirao je setove farbi za kosu, koje sadrže nekih 20 i kusur različitih nijansi, ali među njima i tri nove boje koje su toliko lepe i inovativne da zaista izgledaju kao da nisu sa ovog sveta. A evo i koje su:

ROSE GOLD

Prelepa kombinacija ružičastih nijansi, koje se preklapaju sa lila pramenovima pri korenu i tako stvaraju obmre izgled, postaje još lepša kad se doda taj zlatan odsjaj. U suštini, ovo je nova boja koja će svim devojkama dobro da stoji, pitanje je samo imate li hrabrosti da je probate? Sigurno ne šteti činjenica da je ova boja baš poput modnog dodatka, veoma laskava. Ako mislite da je ovaj stil baš ono što vam treba pregledajte našu galeriju koja će vam pomoći da odlučite u kom smjeru trebate krenuti.

Kajli Džener je nedavno prošetala nešto slično, ali Gaj savetuje da ovakve boje uvek radite u pramenovima i sa prelivima, umesto da čitava kosa bude jednobojna.

Nove boje

Nove boje

Nove boje

NE PROPUSTITE-SVE STO TREBA DA ZNATE O LOKNAMA!

DIRTY LAVANDER

Kada na spomen ljubičaste kose neko ispali komentar da to nije lepo jer nije prirodno, zaboravlja da je priroda prepuna takvih boja. Zašto onda mi, ljudska bića i ujedno deo prirode, ne bismo mogli imati takvu boju kose ako poželimo? Ono što ovu ljubičastu razlikuje od ostalih koje smo do sad viđali jeste činjenica da se meša sa srebrnom bojom, tako da zaista izgleda malo zagasito i “prašnjavo”. Ovo je definitivno najbolja opcija za devojke koje imaju prirodno tamniju kosu i obrve.

Nove boje

Nove boje

Nove boje

POGLEDAJTE NAJJEDNOSTVNIJE FRIZURE KORAK PO KORAK!

SILVER RAINBOW

Do nedavno vezana uz neuredan izgled, danas postaje najpoželjniji modni dodatak koji vole čak i žene koje nemaju problema sa sedima. Siva kosa je već neko vreme popularna, ali Gaj savetuje da budete originalne tako što ćete učiniti da kosa izgleda metalik. To se postiže dodavanjem suptilnih preliva raznih boja, pa se na ovakvoj sivoj kosi zaista oslikava čitava duga – ali veoma nežno.

Uz ovakvu boju najbolje ide poluduga i kratka kosa iz jednostavnog razloga – bolje podnosi posvjetljivanje. Naravno, nije za svačiji ukus i definivno je samo za hrabre devojke koje znaju kako da nose ovakvu boju.

Nove boje

Nove boje

Nove boje

POGLEDAJTE: Ludi trend-KOSA SVETLI U MRAKU!

5/5 - (1 vote)